Activitats Esbart Terrassa al 2017

MEMÒRIA DE LES ACTIVITATS DE L’ ESBART       TERRASSA  DINS DE L’ ANY  2017.

25 de Febrer

Participació dins la rua de carnestoltes de Terrassa,en la qual anàvem vestits

De pallassos.

26 de Febrer

Participació a la  rua infantil de carnestoltes de la nostra ciutat.

7 de Maig

 Celebració de la festa de la Santa Creu i l’arbre de maig a la parròquia de la sagrada família de la nostra ciutat. Enguany els padrins foren la Sra. Antonia Ferrer i Izard, viuda de l´Antoni Messeguer, membre molt activa dels geganters de Terrassa els quals ens col·laboren any rere any a la festa i Manuel Díaz i Rovira, membre de la junta directiva de l´esbart i dansaire del ball de la coca.

Un cop acabada la festa vàrem gaudir del  tradicional dinar de germanor al restaurant “EL SET” de la nostra ciutat.

13 de Maig

Participació dins els actes de la Fira Modernista de la nostra ciutat . Juntament amb la colla Amunt i Crits, vàrem sortir vestits d’època (classe burguesa) i en comitiva, fent una petita cercavila pel centre de la ciutat. El punt d’inici fou al  parc de Sant Jordi i va finalitzar a la Plaça Nova.

 14 de Maig

Participació dins els actes de la Fira Modernista de Terrassa a la inauguració de la plaça de les teixidores, conjuntament amb membres de  la colla Amunt i Crits i participants del curs “fes-te un vestit modernista´´ fent una petita cercavila pel centre de la ciutat fins l´ajuntament de Terrassa. Tothom vestits d’època (classe burguesa).

2 de Juliol

Actuació de l’esbart Terrassa a les esglésies de Sant Pere, dins els actes commemoratius del 25º aniversari del laberint de Arcàdia, en el qual el nostres dansaires vàrem ballar el ball de cintes.

3 de Juliol

Col·laboració en els tallers per petits i grans de la Festa Major Infantil al parc de Vallparadís, organitzada per la Xarxa i en la qual col·labora la nostra Agrupació.

15 de Octubre

Col·laboració en el concurs Nacional de Colles Sardanistes organitzat per la nostra Agrupació. L’acte es va dur a terme a la Plaça Nova de la nostra ciutat.