El nostre concurs

 concurs colla continuitat  Organitzat per la nostra Entitat, s’ha celebrat ininterrumpidament des de l’any 1951 fins als nostres dies, pel que ja es porten més de 60 edicions.La primera edició va tenir lloc devant la fábrica La Magdalena amb la Cobla La Principal de Terrassa en el marc de la festa major del Barri

A partir de 1954 el concurs se celebrà al camp de futbol de l’AGUT fins el 1960 en que es va enderrocar aquell camp degut a les reformes urbanístiques. (llegir més)

 colla amunt i crits També i des de l’any 1985, es cel.lebra dins del concurs de sardanes que es fa al mati, una fase del Concurs de Punts Lliures, en el que participen les colles finalistes d’aquesta modalitat.

És per tant, una fase també quasi-decisiva de la classificació final del Campionat de Catalunya, el que li dona una importància especial.  (llegir més)

 Resolució de sardanes revesses  El Concurs de sardanes revesses, es va començar a celebrar en una primera etapa a l’any 1958 i va durar fins l’any 1976.En aquesta primera etapa es va celebrar a la pista de la Sagrada Familia (actualment Sferic), amb la particularitat de que els participants estaven drets al mig de la pista i d’esquena a la Cobla el que feia encara més difícil encertar la sardana ja que únicament l’oida tenia la clau per endevinar el tiratge de la sardana. (llegir més)
 trivial També en aquesta etapa, i amb l’objecte de fer més amè el Concurs de Revesses per als no participants, es va afegir el popular concurs TRIVICRITS:

Aquest concurs, está dirigit als acompanyants dels participants i consisteix en contestar unes preguntes que previament s’han entregat entre els inscrits de temari divers sobre els indrets de Catalunya o preguntes tipus Trivial ….  (llegir més)

 

 

 

No hi ha projectes per mostrar